Oktoberi kedvenceim

Csak kapkodom a fejem, hogy megint elrepult egy honap…Beleptunk a novemberbe, igy most jojjenek az oktoberi kedvenceim!

Nem vagyok megszallotja a kozmetikai kezeleseknek, sminkelesnek, de az alapveto borapolas nem maradhat el. Itt raadasul a bor jobban ki van teve az idojarasnak, ugyhogy odafigyelunk ra. Norvegiaban eleg dragak a kozmetikumok, kremek es szerintem eleg szegenyes a kinalat az elerheto markak teren. Tehat igazabol sok felebol lehet valasztani, ha az ar nem szamit. Van Garnier, Nivea es tarsaik, es az eros felsokategorias termekek. Most, hogy jott a csaladom, kihasznaltam az alkalmat es rendeltem az Avonbol jo sok mindent. (Itt nincs Avon, ugyhogy ilyen alkalmakkor betarazunk par honapra.) Az kepen lathato osszes termek arabol itt eppenhogy kijonne 3 darab Body Shop-os arckrem, es ennyi. Tehat az osszes tobbi arat ugymond megsporoltuk. A telre valo tekintettel rendeltem kezkremeket es testapolot, az arckremet mar 2 nap utan imadom. De van itt mindenfele kincs: arcpakolasok, alapozok, koromlakkok…

DSC_4552
Kincsesbanya 🙂


Masodik kedvencem egy egesz lejatszasi lista (egyuttes?) a Youtube-rol. A Postmodern Jukebox valtozatos regi konnyuzenei stilusokban (swing, jazz, stb.) jatszak el napjaink slagereit. Olyanokat, amiket nagyreszt a mai formajukban egyaltalan nem szeretek. De hat nem jobb ez a feldolgozas az eredetinel? 🙂


Kovetkezo kedvenceimben minden nap gyonyorkodom, ezek ugyanis az oszi lampasaim, mecsestartoim. Amugy is nagy gyertyakedvelo vagyok, de itt mindenki az – tekintve a hosszu es sotet telet – ugyhogy nem logok ki a sorbol azzal, hogy a lakasban mindenhol vilagit valami. 🙂 (A mecsestartok a Tigershopbol vannak, a nagy toklampas a Nille-bol.)

oktoberlyscollage
Oszi estek tipikus kepe 🙂

Osz leven nem maradhat ki egy jo meleg es oszies szinu kardigan sem, ezuttal a H&M-bol. Semmi fancy, szep, meleg, csinos. Nekem ennyi eleg.

hmprod
(Forras: hm.com/no/)

Utolso elotti kedvenc egy learazasrol van, hasitott bor Tamaris kiscsizma. Jo meleg, kicsit vizallo, tokeletes a ho erkezeseig.

DSC_4555
Oszi szepseg 🙂

Az utolso kedvenc igazabol egyaltalan nem uj, sot, az elso konyvet meg evekkel ezelott kaptam. Schäffer Erzsebet a Nok Lapja ujsagiroja es konyveinek gyonyoru tortenetei utkozben jatszodnak. A par perces torteneteibe teljesen bele tudok feledkezni, mindig melyre hatnak es simagtjak a lelkemet. Szeretem olvasni buszon, elalvas elott es szerettem olvasni az idoseknek az otthonban is, az utolso pesti munkahelyemen. Sajnos a kikoltozesemkor nem fertek bele a borondombe, ugyhogy most nagyon megorultem, amikor a hugom poggyaszabol elorekultek.

DSC_4539
A kedvenc Schäffer Erzsebet konyveim

Ezek voltak tehat az oktoberi kedvencek, a novemberiekkel decemberben jelentkezem. 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s